Tarieven

Voor iedereen is een sessie en/of traject anders. Om iedereen zo goed mogelijk te helpen, vraag ik je contact met mij op te nemen voor een passend advies en plan. Afhankelijk van de hulpvraag kan jij of jouw kind geholpen zijn met een enkele sessie of een traject. Hierin is een keuze uit een kort durig traject van 1 tot 3 maanden (3 paardencoachsessies) of een langdurig traject van 6 tot 9 maanden (5 paardencoachsessies). Alles is bespreekbaar.

Een informatiegesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kan telefonisch of online plaatsvinden of stel je vraag per mail.

Tijdens het gehele traject kan je op mij terugvallen op het moment dat je ondersteuning nodig hebt, in de vorm van een belletje, whatsapp of email.

Goed om te weten

De paardencoachsessie/workshop vindt plaats in de rijbak en je werkt naast het paard op de grond. Zorg voor passende kleding en stevige schoenen.

Betaling uitsluitend particulier via factuur maandelijks achteraf.

Op alle sessies zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze krijg je van mij toegestuurd na het maken van een afspraak, maar zijn ook terug te vinden onderaan deze pagina.

Gemaakte afspraken dien je uiterlijk 24 uur van tevoren te annuleren. Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, worden volledig in rekening gebracht. Je kunt een afspraak annuleren via mail of WhatsApp.

Gemiste sessies kunnen in overleg eventueel worden ingehaald. Hieraan kunnen meerkosten verbonden zijn.