Tarieven

Paardencoaching.

Om te kunnen werken aan een verandering heeft het mijn voorkeur om in minimaal drie sessies met elkaar te werken. Soms is een langer traject raadzaam afhankelijk van de coachvraag en -doelen. Dit stemmen wij met elkaar af.

Wil je eerst een keer ervaren wat een sessie voor jou kan betekenen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk een losse sessie af te spreken. 

1-3 maanden traject.
1 op 1 coaching.

3 paardencoachsessie van maximaal 1,5 uur op een prachtige (buiten)locatie.

Totale kosten traject € 200.

6-9 maanden traject.
1 op 1 coaching.

5 paardencoachsessie van maximaal 1,5 uur op een prachtige (buiten)locatie.

Totale kosten traject € 310.

Losse power sessie.
Eén losse (kennismakings) paardencoachsessie.

Maximaal 1,5 uur coaching op een prachtige (buiten)locatie waarbij een paard wordt ingezet om jou direct inzicht te geven in jouw persoonlijke thema’s.  

€ 75 per sessie.

Duo sessie.
Duo paardencoachsessie met twee of drie personen
.

Maximaal 2 uur coaching op een prachtige (buiten)locatie waarbij een paard wordt ingezet om jou direct inzicht te geven in jouw persoonlijke thema’s.  

€ 110 per sessie.

 Voor particulieren inclusief BTW, voor zakelijke klanten exclusief BTW.


Verhinderd of annuleren afspraak

  • Voor kennismakingen en consulten; ben je verhinderd, dan kun je uiterlijk tot 24 uur (op werkdagen) vóór je sessie de afspraak kosteloos verzetten.
  • Annuleringen voor een afspraak op maandag mogen uiterlijk vrijdag (voor het weekend) 12:00 uur per telefoon of mail gedaan worden. 
  • Bij niet afzeggen of het annuleren van je afspraak binnen 24 uur wordt de gereserveerde consult tijd in rekening gebracht. Hiervan ontvang je een factuur in de mail.  

Goed om te weten 

  • De paardencoachsessie/workshop vindt plaats in de rijbak (zandbodem) en je werkt naast het paard op de grond. Zorg voor passende kleding en stevige schoenen (die vies mogen worden).
  • De losse sessies dienen vooraf betaald te worden. Dit kan contant, middels een bankoverschrijving of via een betaalverzoek. 
  • Trajecten mogen in maximaal 2 termijnen betaald worden. De eerste termijn dient voorafgaand aan het eerste gesprek betaald te worden. Dit kan contant, middels een bankoverschrijving of via een betaalverzoek. 
  • Op alle sessies zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn ook terug te vinden onderaan deze pagina.